1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyitleri İşletmesi kömür taşıtacak

Ege Linyitleri İşletmesi kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi, 250 günlüğüne 250 bin ton kömürün yüklenmesi, taşınması ve boşaltılması hizmeti alacak.Türkiye...

Ege Linyitleri İşletmesi kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi, 250 günlüğüne 250 bin ton kömürün yüklenmesi, taşınması ve boşaltılması hizmeti alacak.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi’nin (ELİ) ilanına göre Işıklar Yer Altı Karo Sahası (Kısrakdere Doğu) Mevkii ve civarındaki stoklardan 250 bin ton kömürün yüklenmesi, Soma B Termik santralinin 1-4 ve 5-6 üniteleri veya stok sahalarına taşınması ve boşaltılması işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale kapsamındaki iş toplamda 250 takvim günü sürecek.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale 19 Ocak 2017 günü saat 14:00’te ELİ Müessesesi Müdürlüğü Soma/Manisa adresinde yapılacak. Tekliflerin ihale saatine kadar İdareye ulaştırılması gerekiyor. Alınması zorunlu olan ihale dokümanı, ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk Cad. No: 111 Soma/ Manisa adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. Verilen tekliflerin geçerlilik süresinin ihale tarihinden itibaren 60 gün olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler