1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İstanbul'da planlı tüm elektrik kesintileri iptal edildi

İstanbul'da planlı tüm elektrik kesintileri iptal edildi

Enerji Günlüğü - İstanbul'da, yarından (7 Ocak 2017) başlayarak, olumsuz hava şartları düzelene kadar planlı tüm elektrik kesintilerinin iptal...

İstanbul'da planlı tüm elektrik kesintileri iptal edildi

Enerji Günlüğü - İstanbul'da, yarından (7 Ocak 2017) başlayarak, olumsuz hava şartları düzelene kadar planlı tüm elektrik kesintilerinin iptal edildiği duyuruldu. 

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), İstanbul’u bu akşam etkisi altına alması beklenen soğuk hava koşulları nedeniyle vatandaşların sıkıntı çekmemesi için daha önceden duyurusu yapılan 7 Ocak Cumartesi ve 8 Ocak Pazar tarihlerini de içine alarak planladığı TÜM bakım ve onarım çalışmalarını olumsuz hava şartları düzelene kadar tamamen iptal ettiğini duyurdu. 

BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, “Kaliteli ve sürekli elektrik sağlamak amacı ile yatırım, bakım ve onarım faaliyetleri ileriki tarihe ertelenmiştir. Tedbir kapsamında ekip ve araç sayıları iki katına çıkarılmıştır. Ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir” dendi. 

Anadolu Yakası elektrik dağıtım operatarü AYEDAŞ'tan yapılan açıklamada da 07-08-09.01.2017 tarihlerinde ‘Planlı Bakım ve İyileştirme Çalıştırmaları’ Kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde planlı kesintilerin yapılmayacığı duyuruldu. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler