1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA 187 personel alacak

MTA 187 personel alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, 1 şirket müdürü, 1 yardımcı personel, 176 mühendis, 2 Jeoteknik teknikeri ve 7 engelli mühendis...

MTA 187 personel alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, 1 şirket müdürü, 1 yardımcı personel, 176 mühendis, 2 Jeoteknik teknikeri ve 7 engelli mühendis olmak üzere toplamda 187 personel alacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Genel Müdürlük ve Bölge Müdürlükleri ile MTA arazi işyerlerinin bulunduğu illerde istihdam edilmek üzere personel alacağını duyurdu. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete’de yer aldı.

İhale 27 Ocak 2017 tarihi saat 14:30’da MTA Genel Müdürlüğü toplantı salonlarında açık ihale usulü ile yapılacak.

12 ay sürecek ihale konusu iş, sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlama talimatı tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde başlayacak. İşe başlama tarihinde yüklenici, çalıştıracağı personelin en az yarısını, 45 gün içerisinde ise geriye kalan personelin tamamını işe başlatacak.

İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup, yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

Alınması zorunlu ihale dokümanı İdarenin adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü 213 numaralı odadan satın alınabilecek.

Konsorsiyumların teklif veremeyeceği ihalede verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 takvim günü olmak zorunda.

Tekliflerin, ihale saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine ulaştırılması gerekiyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler