1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EWE’den Güney Marmara otelleriyle elektrik anlaşması

EWE’den Güney Marmara otelleriyle elektrik anlaşması

Enerji Günlüğü - EWE Enerji, Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) üyelerine indirimli elektrik alma imkanı tanıyacak. Marmara...

EWE’den Güney Marmara otelleriyle elektrik anlaşması

Enerji Günlüğü - EWE Enerji, Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) üyelerine indirimli elektrik alma imkanı tanıyacak. 

Marmara Denizi güneyinde 15 bine yakın oda ve 30 bine yakın yatak kapasitesine sahip 225 üyeli Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ile EWE Turkey Holding şirketlerinden EWE Enerji arasında iş birliği protokolü imzalandı. İş birliği kapsamında GÜMTOB üye iş yerleri, EWE Enerji’nin sağladığı elektrik hizmetini indirimli alma hakkına sahip olacak.

EWE Enerji Genel Müdürü Özkan Akyıldız, GÜMTOB ile iş birliğinin Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağını belirterek “Önümüzdeki dönem benzer iş birliklerini sürdürmeyi ve serbestleşen elektrik piyasasındaki konumumuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

GÜMTOB Başkanı Mehmet Haluk Beceren ise üyelerinin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek “Elektrik enerjisi kullanımı işletmelerimizin en önemli gider kalemleri arasında yer alıyor. Yaptığımız çalışmalar sonucunda EWE Enerji’nin vermiş olduğu indirim oranı ve hizmet standardının işletmelerimize fayda sağlayacağını inanıyoruz” diye konuştu. 

EWE Enerji Satış ve Pazarlama Direktörü Kadir Bulut ise “Hizmetlerimizi sağlarken müşteri odaklı yaklaşımla ayakları yere basan ve müşterilerimizin gönül rahatlığı ile EWE markasına güvenebilecekleri bir hizmet kalitesi için çalışıyoruz. GÜMTOB ile yaptığımız bu anlaşma ile Bursa ve çevre illerdeki turistik işletmeleri EWE hizmet kalitesi ile buluşturmayı hedefliyoruz” ifadesini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler