1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Ketir HES halkın görüşüne açıldı

Ketir HES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Çakra Elektrik'in Karaman'da Fariske Deresi üzerinde kurmayı planladığı 22,269 MW kurulu gücünde Ketir HES projesi ile ilgili ÇED Başvuru...

Ketir HES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Çakra Elektrik'in Karaman'da Fariske Deresi üzerinde kurmayı planladığı 22,269 MW kurulu gücünde Ketir HES projesi ile ilgili ÇED Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı. 

Çakra Elektrik Üretim Ltd. Şti. tarafından Karaman İli, Sarıveliler İlçesi, Fariske Deresi üzerinde kurulması planlanan 23,197 MWm / 22,269 MWe kurulu gücünde Ketir HES projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı. 

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 07/03/2017 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler, Bakanlık Merkezinde veya Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. 

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve KARAMAN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek. 

Proje ile ilgili daha önce 15/12/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenleneceği duyurulmuş ancak toplantı yapılamamıştı.

KARAMAN'DA 22 MW'LIK KETİR HES KURULACAK

Önceki ve Sonraki Haberler