1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Ankara’da jeotermal alan ihalesi

Ankara’da jeotermal alan ihalesi

Enerji Günlüğü - Ankara-Kızılcahamam-Üçbaş sınırlarında bulunan bir adet jeotermal alan ihale edilecek.Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA),...

Ankara’da jeotermal alan ihalesi

Enerji Günlüğü - Ankara-Kızılcahamam-Üçbaş sınırlarında bulunan bir adet jeotermal alan ihale edilecek.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA), Ankara - Kızılcahamam - Üçbaş’ta yapılan arama çalışmaları sonucunda bulunan 1 adet Ruhsatlı Jeotermal alan için ihale açtı. Kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek ihale, komisyonun gerek görmesi halinde açık artırma ile tamamlanabilecek.

MTA Genel Müdürlüğü Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek ihale için isteklilerin tekliflerini 27 Şubat 2017 günü saat 11.00’e kadar İdare’ye ulaştırması gerekiyor.

İhaleye, medeni hakları kullanmaya ehil Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, jeotermal kaynaklar ve doğal mineralli sularla ilgili faaliyet yapabilecek olan Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre kurulmuş tüzel kişiliğe haiz şirketler, bu hususta yetkisi bulunan kamu iktisadi teşebbüsleri ile müesseseleri, bağlı ortaklıkları ve iştirakleri ile diğer kamu kurum, kuruluş ve idareleri katılabilecek.

Alınması zorunlu olan ihale dokümanı MTA Genel Müdürlüğü Fizibilite Etütleri Dairesi Ruhsat Hakları Koordinatörlüğü adresinde görülebilecek ve 200 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek.

İstekliler Ruhsatlı Jeotermal Alan için 115 bin TL’den az olmamak üzere geçici teminat verecekler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler