1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Panasonic'ten Adanalı yatırımcıya güneş semineri

Panasonic'ten Adanalı yatırımcıya güneş semineri

Enerji Günlüğü - Japon elektronik şirketi Panasonic, Adanalı güneş yatırımcısına santral kurulumunda ve güncel yönetmeliklere ilişkin ürün seçiminde...

Panasonic'ten Adanalı yatırımcıya güneş semineri

Enerji Günlüğü - Japon elektronik şirketi Panasonic, Adanalı güneş yatırımcısına santral kurulumunda ve güncel yönetmeliklere ilişkin ürün seçiminde dikkat edilmesi gerekenler konusunda bilgi verdi.

HIT güneş enerjisi teknolojisinin mucidi, Japon elektronik şirketi Panasonic, ülkemizde yıl içinde en fazla güneş alan illerin başında gelen Adana'da güneş enerjisi yatırımcıları ve sanayicileri için bir seminer gerçekleştirdi.

Adana Sheraton Grand Hotel’de gerçekleşen seminerde, santral kurulumunda ve güncel yönetmeliklere ilişkin ürün seçiminde dikkat edilmesi gerekenler konusunda bilgi verildi.

Panasonic Türkiye’nin en büyük tracker sistemi olan 4,6MW’lık ve Enerji Bakanlığı’ndan enerji verimliliği ödülü almış 500kWp’lık çatı santrallerinin kurulumunu yaptı. Bu ödüllü santrallerin dışında yine geçici kabulü TEDAŞ tarafından yapılmış olan 4MW’lık, kurulum ve sevkiyat aşamasında olan 11,6 MW’lık ve üretim aşamasında olan 7,5 MW’lık projeleri  bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler