1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK Button Bit ve delme ekipmanları alacak

TTK Button Bit ve delme ekipmanları alacak

Enerji Günlüğü - TTK Genel Müdürlüğü 3 kalem Button Bit ve delme ekipmanı satın alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü  Satın...

TTK Button Bit ve delme ekipmanları alacak

Enerji Günlüğü - TTK Genel Müdürlüğü 3 kalem Button Bit ve delme ekipmanı satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü  Satın Alma Daire Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Button Bit ve delme ekipmanları alımı açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale 21 Şubat 2017 Salı günü saat 15.00’te TTK Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı’nda yapılacak. 

İhaleye konu malzemeler işe başlanmasını müteakip 60 takvim günü içinde Bülent Ecevit Caddesi’ndeki TTK Genel Müdürlüğü Makina ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarına teslim edilecek.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, yerli malı teklif eden yerli istekliler lehine yüzde 15 fiyat avantajı uygulanması dikkate alınarak malzeme için toplamda en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

İhaleye teklif verecek olanların almaları zorunlu olan ihale dokümanları TTK Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı’nda ve TTK Ankara Misafirhanesinde görülebilecek ve 20 TL karşılığında temin edilebilecek.

Tekliflerin en geç ihale saatine kadar İdare’ye ulaştırılması gerekiyor.

Konsorsiyumların teklif veremeyeceği ihalede verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 180 takvim günü olmak zorunda.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler