1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyitleri kömür istifleme hizmeti alacak

Ege Linyitleri kömür istifleme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, istasyon vagon yükleme tesisine getirilecek kömürlerin istiflenmesi ve raylı sistemlerle işçilik...

Ege Linyitleri kömür istifleme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, istasyon vagon yükleme tesisine getirilecek kömürlerin istiflenmesi ve raylı sistemlerle işçilik hizmeti satın alacak.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) Müessesesi Müdürlüğü, istasyon vagon yükleme tesisine getirilecek olan 350 bin 400 ton torba kömürün kamyonlardan indirilmesi, vagonlara yüklenmesi ve istiflenmesi ile branda hazırlanması ve raylı sistemlerle işçilik hizmet alım işi için ihale açtı. Açık ihale usulü ile yapılacak ihalede söz konusu iş 365 gün sürecek.

İhale 2 Mart 2017 günü saat 15.00’te ELİ Müessesesi Müdürlüğü Komisyon odasında gerçekleştirilecek.

İhaleye teklif verecek olanların satın almaları zorunlu olan ihale dokümanları, ELİ Müessesesi Müdürlüğü’nde görülebilecek ve 150 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek.

Tekliflerin ihale saatine kadar ELİ Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine ulaştırılması gerekiyor.

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler.

Verilen tekliflerin geçerlilik sürelerinin ise ihale tarihinden itibaren 120 gün olması gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler