1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK muhtelif döküm alaşım elemanları alacak

TTK muhtelif döküm alaşım elemanları alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taşkömürü Kurumu, 8 kalem muhtelif döküm alaşım elemanı satın alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü...

TTK muhtelif döküm alaşım elemanları alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taşkömürü Kurumu, 8 kalem muhtelif döküm alaşım elemanı satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü ihtiyacı olan muhtelif döküm alaşım elemanları alımı için ihale açtı. Açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek ihale sonunda söz konusu malzemeler 30 takvim gününde TTK Maden Makinaları Fabrika İşletme Müdürlüğü ambarına teslim edilecek.

İhale 7 Mart 2017 Salı günü saat 15.00’te TTK Satın Alma Daire Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek.

İhale sonrasında 250 kg külçe Kalay, 250 kg Kalsiyum Silis, 300 kg Etial-5, 300 kg tane (damla) Nikel, 300 kg Ferro Molibden, 300 kg Barinoc Aşılayıcı, 500 kg Ferro Krom ve 1000 kg Etial-171 olacak şekilde 8 kalem malzeme satın alacak.

İhaleye teklif verecek olanların satın almaları zorunlu olan ihale dokümanları, TTK Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesi’nde görülebilecek ve 20 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek.

Konsorsiyumların teklif veremeyeceği ihale için verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olmak zorunda.

İsteklilerin ihale tekliflerini en geç ihale saatine kadar İdareye ulaştırmaları gerekiyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler