1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK devre kesici satın alacak

TTK devre kesici satın alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, devre kesici, yol verici üniteleri ve röle kutuları satın alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel...

TTK devre kesici satın alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, devre kesici, yol verici üniteleri ve röle kutuları satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, 4 kalem olacak şekilde devre kesici, yol verici üniteleri ve röle kutuları alımı için ihale açtığını duyurdu. Söz konusu malzemeler işe başlanmasını müteakip 45 gün içinde yüklenici tarafından teslim edilecek numunenin uygunluk raporu tarihinden itibaren 60 takvim gününde teslim edilecek. Malzemelerin teslim edileceği yer ise Bülent Ecevit Caddesi'ndeki TTK Genel Müdürlüğü Maden Makinaları Fabrika İşletme Müdürlüğü Elektrik Atölyesi.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale 6 Mart 2017 günü saat 15.00’te Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek.

İhaleye teklif verecek olanların almaları zorunlu olan ihale dokümanları İdare’de veya TTK Ankara Misafirhanesi’nde görülebilecek ve 100 TL karşılığında temin edilebilecek.

Tekliflerin en geç ihale saatine kadar İdare’ye ulaştırılması gerekiyor. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olmak zorunda.

 

Önceki ve Sonraki Haberler