1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Doğan Holding Aksa’dan CEO transfer etti

Doğan Holding Aksa’dan CEO transfer etti

Enerji Günlüğü - Aksa Enerji Üretim AŞ yönetim kurulu üyelerinden Yağmur Şatana bu görevinden ayrılarak Doğan Holding’e CEO oldu. Doğan Holding,...

Doğan Holding Aksa’dan CEO transfer etti

Enerji Günlüğü - Aksa Enerji Üretim AŞ yönetim kurulu üyelerinden Yağmur Şatana bu görevinden ayrılarak Doğan Holding’e CEO oldu. 

Doğan Holding, enerji sektörünün önde gelen oyuncularından Aksa Enerji’nin bir üst düzey yöneticisini transfer etti. Aksa Enerji’den yapılan açıklamaya göre Aksa Enerji Üretim AŞ Yönetim Kurulu ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi Yağmur Şatana, 20 Şubat 2017 tarihinde Şirkete istifasını sundu. 

SONER GEDİK’İN YERİNE ŞATANA

Doğan Holding’den yapılan açıklamada ise Soner Gedik'in şirketin yönetim kurulu üyeliği sıfatıyla sahip olduğu icra kurulu başkanlığı dahil tüm görevlerinden istifa ettiği belirtildi. Açıklamaya göre Soner Gedik’in yerine Yağmur Şatana şirketin yönetim kurulu üyesi olarak atandı. Şatana, icra kurulu başkan vekili olarak da görevlendirildi. 

ŞATANA’NIN YERİNE YENİ İSİM ARAYIŞI

Aksa Enerji ise Kurumsal Yönetim Komitesi'nin görevlerini üstlendiği Aday Gösterme Komitesi, boş kalan Yönetim Kurulu üyeliği için adaylarını Yönetim Kurulu'na sunmak üzere çalışmalarına ivedilikle başlayacağını açıkladı. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler