1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. EÜAŞ, Trakya kömür sahalarına danışmanlık hizmeti alacak

EÜAŞ, Trakya kömür sahalarına danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Tekirdağ Çerkezköy ve İstanbul Çatalca kömür sahaları için kaynak ve rezerv raporu hazırlanması danışmanlık hizmeti alacak.Elektrik...

EÜAŞ, Trakya kömür sahalarına danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Tekirdağ Çerkezköy ve İstanbul Çatalca kömür sahaları için kaynak ve rezerv raporu hazırlanması danışmanlık hizmeti alacak.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Çerkezköy ve İstanbul Çatalca kömür sahaları için kaynak ve rezerv raporu hazırlanması danışmanlık hizmeti  alımı işini açık ihale usulü ile ihale edecek. 

Üç ay (90 gün) sürecek iş için ihale 16.03.2017 tarihinde saat 14:00'da EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı'nda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-1 Çankaya/Ankara adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dökümanı ise  EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/13 Oda  No: 20 Çankaya /Ankara adresinde görülebilecek ve 118 lira karşılığında satın alınabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler