1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ÇATIDER'in yeni başkanı Adil Baştanoğlu

ÇATIDER'in yeni başkanı Adil Baştanoğlu

Enerji Günlüğü - Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Bakanlığı’na Adil Baştanoğlu getirildi. ÇATIDER 8. Olağan Genel Kurulu’nda...

ÇATIDER'in yeni başkanı Adil Baştanoğlu

Enerji Günlüğü - Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Bakanlığı’na Adil Baştanoğlu getirildi. 

ÇATIDER 8. Olağan Genel Kurulu’nda 2017-2018 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçildi. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Arimeks Genel Müdürü Adil Baştanoğlu oy birliğiyle seçildi. ÇATIDER’de Panelsan AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Maşlak, Işıklar Kiremit Pazarlama Genel Müdürü Özgür Uzeltürk ve Mardav Yalıtım Yönetim Kurulu Üyesi Alper Doğruer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerine seçildiler. Yönetim Kurulu’nun diğer üyeleri ise Atila Gürses, Daniş Navaro, Lebriz Akdeniz, M. Nazım Yavuz, Orkun Ürkmez, Yaşar Şenal ve Levent Çeki olarak sıralanıyor. 

ÇATIDER Başkanı Adil Baştanoğlu, Kentsel Dönüşüm, Enerji Verimliliği Kanunu gibi uygulamaların, sektör için büyüme fırsatları sunduğunu belirtti. ÇATIDER’in önümüzdeki süreçte sektörün ihtiyaç duyduğu kalifiye işgücünün karşılanması, çatı uygulamalarının modernleştirilmesi ve bu konudaki bilincin artması amacıyla eğitim çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.  Baştanoğlu bu kapsamda ÇATIDER’in e-öğrenme projesi ‘Yapı Okulu’ ile sektöre donanımlı yeni çalışanlar kazandırmaya odaklanacaklarını vurguladı. 

Çatıcılık mesleğindeki malzeme ve kullanım özellikleri hakkındaki bilgi eksikliğinin, tasarımdan yapım aşamasına kadar sürede bu malzemeler ile varılabilecek yüksek standartları kısıtladığına işaret eden Adil Baştanoğlu, “Bu malzemelerin tasarım, uygulama ve test amaçlarını karşılayabilecek yeni standart, yönetmelik ve talimat ihtiyacına da odaklanarak, detaylı çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler