1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA kupelasyon fırını ve yedek parça alacak

MTA kupelasyon fırını ve yedek parça alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü kupelasyon fırını ve 26 kalem yedek parça satın alacak.Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü...

MTA kupelasyon fırını ve yedek parça alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü kupelasyon fırını ve 26 kalem yedek parça satın alacak.

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü 1 adet kupelasyon fırını ve 26 kalem yedek parça satın alımı için ihale açtı. Söz konusu malzemeler sözleşmenin imzalanmasını müteakip işe başlama talimatının tebliğinden itibaren 120 takvim gününde Ankara MTA Genel Müdürlüğü MAT Dairesi Başkanlığı Ambarlarına teslim edilecek.

Açık ihale usulüne göre yapılacak ihale 21 Mart 2017 günü saat 10.30’da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonlarından gerçekleştirilecek.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalede Kamu İhale Kurumu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yerli malı olarak kabul edilen mal kalemlerini teklif eden yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

İhaleye katılacak olanların alması zorunlu olan ihale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50 TL karşılığı aynı adresten yani MTA Genel Müdürlüğü Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü’nden (205 numaralı oda) satın alınabilecek.

Konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek ihale için verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günü olacak.

İsteklilerin tekliflerini, ihale saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine ulaştırmaları gerekiyor. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler