1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. GAMA’ya yüzde 20 hisseyle yeni ortak: Evren Ünver

GAMA’ya yüzde 20 hisseyle yeni ortak: Evren Ünver

Enerji Günlüğü - Gama Holding’in yüzde 20 hissesi Evren Ünver’e devrediliyor. Sözleşme imzalandı, devrin tamamlanması için yasal süreç başlatılıyor.  GAMA...

GAMA’ya yüzde 20 hisseyle yeni ortak: Evren Ünver

Enerji Günlüğü - Gama Holding’in yüzde 20 hissesi Evren Ünver’e devrediliyor. Sözleşme imzalandı, devrin tamamlanması için yasal süreç başlatılıyor.  

GAMA Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Üst Yönetici (CEO) Hakan Özman, Holdingin yüzde 20 hissesinin Evren Ünver’e devri için hisse satış anlaşması imzalandığını bildirdi. Yasal başvuru sürecine başlanacağını belirten Hakan Özman, “Bu ortaklığı gerçekleştireceğimiz için memnuniyet duyuyoruz. Yeni bir 60 yıla yeni ortaklık yapısı ile adım atacağız” dedi. 

Özman, şunları kaydetti:

“Ortaklarımız, yarım asırdan uzun bir süredir adından hep başarılarıyla söz ettiren GAMA’nın, mevcut ortaklık kültürü ile gelecekte daha da güçlenerek büyümesinin yolunu açtılar. Yeni ortağımız Evren Ünver ile birlikte, yeni projeler ve yatırımlarımızla hem ülkemizde hem de uluslararası piyasalarda değer yaratmaya devam edeceğiz.”

Evren Ünver de GAMA’nın kurulduğu günden bu yana adından hep saygınlıkla söz ettirdiğini belirterek Şirket’e ortak olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Ünver, GAMA’nın gelecekte de büyüyerek ve güçlenerek yeni başarılara imza atacağına gönülden inandığını dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler