1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA Muhtelif Gazlar satın alacak

MTA Muhtelif Gazlar satın alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, muhtelif 12 kalem gaz satın alacak.Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, teknik şartnamede...

MTA Muhtelif Gazlar satın alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, muhtelif 12 kalem gaz satın alacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, teknik şartnamede özellikler belirtilen 12 kalem çeşitli gaz alımı için ihale açtığını duyurdu.

İhaleye konu mallar, sözleşmenin imzalanmasını müteakip İdare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese yapılacak işe başlama talimatının tebliğinden itibaren, 28 Şubat 2018 tarihine kadar ilgili birimlerin ihtiyacına göre MTA Genel Müdürlüğü Maden Analizleri ve Teknolojisi Dairesi Başkanlığına bağlı muhtelif birimlere teslim edilecek.

İHALE 22 MART’TA

Açık ihale usulüne göre yapılacak ihale 22 Mart 2017 günü saat 10.30’da MTA Genel Müdürlüğü toplantı salonlarında gerçekleştirilecek.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalede, Kamu İhale Kurumu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yerli malı olarak kabul edilen mal kalemlerini teklif eden yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

İhaleye teklif verecek olanların almaları zorunlu olan ihale dokümanı, İdarenin adresinde görülebilecek ve 50 TL karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Tekliflerin, ihale saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğüne ulaştırılması gerekiyor.

Konsorsiyumların teklif veremeyeceği ihale için verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren 60 takvim günü olacak.

 

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler