1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Çalık Holding’e İK ödülü

Çalık Holding’e İK ödülü

Enerji Günlüğü - Çalık Holding, 2016 Global Business Excellence Awards ödülleri kapsamında En İyi İK Girişimi kategorisinde ödüle layık görüldü. Enerji,...

Çalık Holding’e İK ödülü

Enerji Günlüğü - Çalık Holding, 2016 Global Business Excellence Awards ödülleri kapsamında En İyi İK Girişimi kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Enerji, inşaat, madencilik, tekstil, finans ve telekom sektörlerinde faaliyet gösteren ve 17 ülkede 21 bin’i aşkın kişiye istihdam sağlayan Çalık Holding, 2016 Global Business Excellence Awards İK Girişimi kategorisinde, “Çalık’ın Gülümseyen Yüzleri” ile ödül aldı. Bu ödülde, Çalışan Bağlılığı Anketi sonuçlarında Çalık Holding’in Türkiye ortalamasının oldukça üzerinde bir performans göstermesi de etkili oldu. 

Çalık Holding İnsan Kaynakları Direktörü İzzetiye Keçeci, Çalık Grubu çalışanlarını “çok farklı coğrafyalarda çalışan, çok sesli, çok büyük bir aile” olarak nitelendirdi. Karşılıklı, saygı ve hoşgörü içinde, gönülden, aile ortamı sıcaklığında çalışmalarının başarılarında büyük rolü bulunduğunu ifade eden Keçeci, “Ofiste, şantiyede nerede olursak olalım tüm paydaşlarımızdan; çalışanlarımızın iletişimi, samimiyeti, gülümseyen yüzleri ve iş yapış şekillerine dair olumlu geri dönüşler alıyoruz. Ailemize yeni katılan arkadaşlarımız da sıcak ve samimi duygularla karşılandıkları için çalışma ortamına hızlıca adapte oluyorlar, kurum kültürünü benimsiyorlar. Bu nedenle Çalık’ın Gülümseyen Yüzleri’nin bizleri çok iyi anlatan bir çalışan markası olduğuna inanıyoruz” dedi. 

Global Business Excellence Awards jüri heyeti ise “Çalık Holding, çalışanlarının firmanın gelecekteki performansının garantisi olduğunun farkında. Bu anlayışla Çalık Holding, çalışanlarının yer aldığı ve Holding’in faaliyet gösterdiği beş ülkede yayınlanan harika bir filmi de içeren, Çalık’ın Gülümseyen Yüzleri mottosuyla bir multimedya İK marka kampanyası başlattı. Ödüllü bir çalışan markası ve motive olmuş, mutlu kadrolar oluşturduğu için Çalık Holding’i tebrik ediyoruz” diye konuştu. 

Global Business Excellence Awards, bağımsız ve uzman bir jüri ile mali sonuçlar, inovasyon, müşteri, çalışan, yatırımcı ve toplum faydalarına odaklanarak her kategori ve sektörde katı kriterlere uyan firmalar arasından seçim yapıyor. Global Business Excellence Awards kapsamında bir ödül kazanılması, işin kalitesiyle ilgili önemli bir gösterge kabul ediliyor. Bu ödüllere dünyanın dört bir yanından büyük çokuluslu şirketler, kamu kurumlarından dinamik ve yenilikçi KOBİ’lere kadar birçok başvuru gerçekleştiriliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler