1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. SEDAŞ Proje Fikri Yarışması başvuru süresi uzatıldı

SEDAŞ Proje Fikri Yarışması başvuru süresi uzatıldı

Enerji Günlüğü - SEDAŞ Proje Fikri Yarışmasının başvuru süresi daha çok katılım sağlanması amacıyla 31 Mart’a ertelendi.Sakarya Elektrik Dağıtım...

SEDAŞ Proje Fikri Yarışması başvuru süresi uzatıldı

Enerji Günlüğü - SEDAŞ Proje Fikri Yarışmasının başvuru süresi daha çok katılım sağlanması amacıyla 31 Mart’a ertelendi.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), görev bölgesinde bulunan 4 ildeki üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı ödüllü proje yarışmasının başvuru tarihinin ertelendiğini duyurdu. Sürdürülebilir ve yenilikçi projelerin yarışacağı etkinlik için başvuru süresi 31 Mart 2017 tarihine kadar uzatıldı.

SEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre üniversitelerle birlikte koordine edilen ve sosyal sorumluluk kapsamında düzenlenen Proje Fikri Yarışması’nın başvuru süresi, öğrencilerin yarışmaya katılabilmelerine kolaylık sağlamak ve daha çok sayıda öğrencinin katılımını sağlamak amacıyla uzatıldı.

Açıklamada ayrıca öğrencilerin SEDAŞ’ın web sayfasından (www.sedas.com) ulaşabilecekleri başvuru formlarına proje fikirlerini aktararak, yarışmaya kolaylıkla başvuru yapabileceklerine dikkat çekildi.

SEDAŞ'TAN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK PROJE YARIŞMASI

 
Önceki ve Sonraki Haberler