1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Zorlu'dan Pamukkale Üniversitesi gençlerine destek

Zorlu'dan Pamukkale Üniversitesi gençlerine destek

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji Grubu, sektörün nitelikli eleman yetiştirebilmesine destek olmak amacıyla Sarayköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerine staj...

Zorlu'dan Pamukkale Üniversitesi gençlerine destek

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji Grubu, sektörün nitelikli eleman yetiştirebilmesine destek olmak amacıyla Sarayköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerine staj imkanı sağlayacak.

Zorlu Enerji Grubu, sektöre nitelikli eleman kazandırmak ve bölgenin istihdamına katkı sunmak üzere Pamukkale Üniversitesi ile iş birliği protokolüne imza attı. Zorlu Enerji Grubu, bölgedeki santrallerinde istihdam edilmek üzere Sarayköy Meslek Yüksekokulu Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım Programı öğrencilerine staj imkanı sağlayacak.

2017-2018 öğretim yılında Pamukkale Üniversitesi bünyesinde öğrenci almayı planlayan Sarayköy Meslek Yüksekokulu Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım Programı, Zorlu Enerji’nin de desteğiyle bölgede istihdam imkanları yaratılmasıyla kaliteli ara eleman yetiştirmeyi hedefliyor.

Zorlu Enerji Grubu, Adnan Menderes Üniversitesi’ne bağlı olarak 2016-2017 döneminde eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlayan Buharkent Meslek Yüksek Okulu’na (MYO) da Alternatif Enerji Laboratuvarı ile destek veriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler