1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aytemiz'den motorcu dostu istasyon konsepti

Aytemiz'den motorcu dostu istasyon konsepti

Enerji Günlüğü - Aytemiz 'motorcu dostu istasyon' projesiyle akaryakıt istasyonlarında motosikletlilere özel hizmet sunacak. Pilot istasyon ise Koşuyolu’nda...Akaryakıt...

Aytemiz'den motorcu dostu istasyon konsepti

Enerji Günlüğü - Aytemiz 'motorcu dostu istasyon' projesiyle akaryakıt istasyonlarında motosikletlilere özel hizmet sunacak. Pilot istasyon ise Koşuyolu’nda...

Akaryakıt dağıtım şirketi Aytemiz, motosiklet sürücülerini istasyonlarına çekebilmek için yeni bir konsept geliştirdi. Motosiklet sürücülerinin istek ve taleplerini tespit ederek harekete geçen Aytemiz, Motorcu Dostu İstasyon projesini hayata geçirdi. 

Motorcu Dostu İstasyon’larda istasyonlarda, motosiklet kullanıcılarına özel hizmetler sunulacak. Söz konusu istasyonlarda motosikletlilere özel park alanları yer alacak. Park alanlarının önünde motosiklet sürücülerinin kask, mont ve eldiven gibi eşyalarını bırakabilecekleri kişiye özel kilitli dolaplar da buunacak. 

POMPA ÖNÜNDE KAYMAZ ZEMİN

Motorcu Dostu İstasyon marketlerinde de bu müşteri kitlesine özel geniş bir ürün yelpazesi satışa sunulacak. Ayrıca motosikletlilerin yakıt alımı sırasında oluşabilecek kazaları engellemek amacıyla hazırlanan pompaların önünde, motosikletliler için kaymaz bir zemin hazırlanacak. 

İLAVE LASTİK ŞİŞİRME UÇLARI

Bu proje kapsamındaki Aytemiz istasyonları, girişe yerleştirilecek ‘Motorcu Dostu İstasyon’ tabelalarıyla fark edilebilecek. Farklı tekerlek tiplerine uygun lastik şişirme uçları da motosiklet kullanıcıların hizmetine sunulacaklar arasında. 

MOTORCUYA ÖZEL POMPACI 

Öte yandan motosikletlere yakıt dolumu yapacak personeller de motosikletlere özel hizmet sunmak üzere bir eğitimden geçecek. Aytemiz Motorcu Dostu İstasyonlardaki marketlerde, motosiklet kullanıcılarına özel madeni Castrol yağlar, kask içi ve dışı temizleme spreyi, buğu önleyici, motosiklet temizleme ve cilalama spreyi ile zincir temizleme spreyi gibi bakım malzemelerine de yer verilecek. Hem yağ değişimini hem de zincir yağlamayı kolaylaştıran motosiklet sehpası da bu istasyonlarda yer alacak. 

İLK UYGULAMA KOŞUYOLU’NDA

Koşuyolu’ndaki Aytemiz istasyonu yeni konsept için pilot istasyon seçil. Proje kapsamındaki istasyon sayısı ilk etapta 25’e ulaştırılacak. Alınan geri bildirimlere göre ise bu sayının 100'e çıkarılması planlanıyor. 

HEDEF 3 MİLYON MOTORCUYA ULAŞMAK

Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, “Bugün bizce geleceğin parlayan yıldızı olmaya aday olan motosiklet dünyasına dokunma ve onların hayatlarını kolaylaştırma zamanının geldiğini düşünüyoruz” dedi. Gerek satın alma ve gerekse kullanım açısından son derece ekonomik olan motosikletlerin özellikle büyük kentlerde yaşanan trafik probleminin en pratik çözümlerinden biri olduğunu anlatan Ahmet Eke, “Bugün Türkiye’de trafiğe kayıtlı 3 milyon motosiklet bulunuyor. Bizim hedefimiz bu 3 milyon kullanıcının tamamına ulaşmak. Onların ne tip ihtiyaçları olduğunu iyi biliyoruz ve motosiklet kullanıcılar için hem istasyonlarımızda hem de trafikte bir farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler