1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK caraskal satın alacak

TTK caraskal satın alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, 10 kalem caraskal ve çektirme satın alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Satın...

TTK caraskal satın alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, 10 kalem caraskal ve çektirme satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı 10 kalem caraskal ve çektirme alımı için ihale açtı. İhale sonunda imzalanacak sözleşme ile ihaleye konu malzemeler 30 gün içerisinde TTK Genel Müdürlüğü Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği ambarına teslim edilecek.

İHALE 5 NİSAN’DA

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale 5 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 15.00’te TTK Satın Alma Daire Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek. İdari Şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli istekliler katılabileceği ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

İhaleye teklif verecek isteklilerin almaları zorunlu olan ihale dokümanları TTK Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesi’nde görülebilecek ve 20 TL bedelle temin edilebilecek.

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olmak zorunda.

İsteklilerin tekliflerini en geç ihale saatine kadar TTK Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı’na ulaştırması gerekiyor.

 

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler