1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO petrol, su ve çamur taşıttıracak

TPAO petrol, su ve çamur taşıttıracak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tankerlerle ham petrol, petrol bazlı çamur, akaryakıt ve su taşıma hizmeti alacak. TPAO,...

TPAO petrol, su ve çamur taşıttıracak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tankerlerle ham petrol, petrol bazlı çamur, akaryakıt ve su taşıma hizmeti alacak. 

TPAO, Adıyaman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı arama ve üretim sahalarında sürücülü tankerlerle iki yıl (730 gün) süreyle hizmet alımı için ihale açtı. İhale kapsamında kullanma suyu, çamur, ham petrol, petrol bazlı çamur, mud-bit suları, akaryakıt ve temiz içme suyu yükleme, taşıma ve boşaltma işlemleri yaptırılacak. 

SADECE YERLİ İSTEKLİLERE AÇIK

İhale, 17 Nisan 2017 tarihinde saat 14:30’da Ankara Söğütözü’ndeki TPAO Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. İhale sadece yerli isteklilere açık ve konsorsiyumların teklifleri kabul edilmeyecek. İşin tamamı için teklif verilmesi gereken ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

İŞ DENEYİMİ ŞART 

İsteklilerin, teklif edecekleri bedelin en az yüzde 25’i oranında, ihale konusu hizmet veya benzer hizmetlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesine sahip olmaları gerekiyor. İş ortaklıklarında pilot ortağın, istenen asgari iş deneyim tutarının en az yüzde 70’ini, diğer ortakların her birinin ise istenen asgari iş deneyim tutarının en az yüzde 10’unu sağlaması şartı aranıyor. Ancak diğer ortak veya ortakların iş deneyim tutarı toplamı, asgari iş deneyim tutarının yüzde 30’undan az olamayacak. 

İhaleye katılma şartları arasında yer alan iş deneyimi için benzer iş kabul edilecek işler şöyle: 

a) Treyler araçlar ile her türlü malzeme taşıma işleri

b) Kamyon araçlar ile her türlü malzeme taşıma işleri

c) Tanker araçlar ile her türlü yük taşıma işleri

BİRİM FİYAT ÜZERİNDEN TL TEKLİF

Katılmak isteyenlerin 100 TL’lik ihale şartnameyi satın almaları zorunlu. İhaleye sunulacak tekliflerin ihale saatine kadar TPAO Genel Müdürlüğü gelen evrak servisine elden ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla ulaştırılması gerekiyor. İstekliler tekliflerini birim fiyat üzerinden ve TL cinsinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile fiyat teklif tablosunda yer alan her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için istekli tarafından teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan tutarların toplamı üzerinden sözleşme imzalanacak. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler