1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MMO’dan Termik Santraller Raporu

MMO’dan Termik Santraller Raporu

Enerji Günlüğü - Makina Mühendisleri Odası tarafından 20’ye yakın enerji profesyonelinin makaleleriyle katkıda bulundukları bir Termik Santraller Raporu...

MMO’dan Termik Santraller Raporu

Enerji Günlüğü - Makina Mühendisleri Odası tarafından 20’ye yakın enerji profesyonelinin makaleleriyle katkıda bulundukları bir Termik Santraller Raporu hazırlandı. 

Yerli linyite dayalı elektrik üretimine yönelik destekler nedeniyle son zamanlarda daha sık gündeme gelen termik santrallerle ilgili olarak Ankara’da bir etkinlik düzenleniyor. Makina Mühendisleri Odası Enerji Çalışma Grubu ile ODTÜ Mezunları Derneği Enerji Komisyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Termik Santraller Paneli, 29 Nisan 2017 Cumartesi günü Ankara’da gerçekleştirilecek. Vişnelik Tesisleri’nde saat 13:30’da başlayacak panelde 20’ye yakın enerji profesyonelinin de katkıda bulunduğu, Makina Mühendisleri Odası Termik Santraller Raporu da tanıtılacak. Paneldeki konuşmacılar arasında Rapora katkıda bulunan isimler de yer alacak.  

Yaklaşık 300 sayfalık söz konusu raporun, toplantı sonrasında izleyicilere dağıtılması da öngörülüyor. Raporun tanıtılması ve içeriğinin tartışılması amaçlı benzeri etkinliklerin başka şehirlerde de gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler