1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Siemens’ten hızlı mobil enerji çözümü

Siemens’ten hızlı mobil enerji çözümü

Enerji Günlüğü - Siemens, enerjiye hızlı bir şekilde ihtiyaç duyan müşteriler için tasarladığı Aeroderivatif Gaz Türbini SGT-A45 TR’yi sektörün...

Siemens’ten hızlı mobil enerji çözümü

Enerji Günlüğü - Siemens, enerjiye hızlı bir şekilde ihtiyaç duyan müşteriler için tasarladığı Aeroderivatif Gaz Türbini SGT-A45 TR’yi sektörün hizmetine sunuyor.

Siemens, enerji pazarındaki en güçlü mobil ünitesi olan Aeroderivatif Gaz Türbini SGT-A45 TR’yi sektörün hizmetine sunuyor. Kompakt tasarımı ve hafifliği sayesinde kolay nakliye ve kurulum imkanı sunan SGT-A45 TR, enerjiye hızlı bir şekilde ihtiyaç duyan müşteriler için tasarlandı. 44 MW enerji üretebilen SGT-A45 TR, kurulduktan ve çalıştırıldıktan sadece 9 dakika sonra tam güç kapasitesiyle çalışabiliyor.

MOBİL GÜÇ ÜRETİMİNE UYGUN

Siemens'in Dağıtık Enerji Üretim İşbirimi CEO’su Nick Muntz, “Bu yenilikçi gaz türbinimiz, kritik enerji ihtiyaçlarının hızla karşılanmasını mümkün kılacak ve esnek, hızlı elektrik temini sağlayacak şekilde tasarlandı. SGT-A45 TR'nin kompakt tasarımı, özellikle Afrika veya Güney Doğu Asya gibi yerlerde mobil güç üretimine uygun koşullar sunuyor. SGT-A45 TR ile hızla büyüyen bir Pazar segmentini yakalayacağımızı düşünüyoruz.” diye konuştu.

SGT-A45 TR gaz türbini, Siemens’in altyapının tam olarak gelişmemiş olduğu hızlı büyüyen bölgelerde ve alanlarda her bir müşterinin ihtiyaç ve taleplerini karşılamak üzere hızlı uygulama için tasarlanmış enerji çözümleri yelpazesinin bir parçası. Bu standartlaştırılmış çözümler, üretimden sonra kapsamlı testlere tabi tutuluyor ve küçük, hafif olmalarına rağmen yüksek bir elektrik üretimi sunuyor. Bu özellikler, hava, kara veya deniz yoluyla varış yerine nakliyeyi kolaylaştırıyor ve çok kısa kurulum sürelerine imkan tanıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler