1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. OSRAM ürünlerine ek zeka dopingi

OSRAM ürünlerine ek zeka dopingi

Enerji Günlüğü - Alman aydınlatma ürünleri üreticisi OSRAM, akıllı aydınlatma yazılım şirketi Tvilight’ın yüzde 47,5 hissesini satın aldı.Akıllı...

OSRAM ürünlerine ek zeka dopingi

Enerji Günlüğü - Alman aydınlatma ürünleri üreticisi OSRAM, akıllı aydınlatma yazılım şirketi Tvilight’ın yüzde 47,5 hissesini satın aldı.

Akıllı dış aydınlatma sistemlerindeki uzmanlığını geliştirmeyi hedefleyen Münih merkezli OSRAM, akıllı şehir çözümleri için sensör teknolojisi ve akıllı aydınlatma yönetimi yazılımları sunan Tvilight’ın yüzde 47,5’ini satın aldı.

OSRAM, Tvilight hisselerinin önemli bir bölümünü alarak şehirlerin giderek artan akıllı aydınlatma çözümleri taleplerine cevap vermeyi hedefliyor. 

AYDINLATMA ARMATÜRLERİNİ EK ZEKA İLE DONATIYORUZ

OSRAM Aydınlatma Çözümleri (LS) Başkanı Eladia Pulido “Şehirler için aydınlatma çözümleri portföyümüzü genişletmek ve müşterilerimize olağanüstü değer sağlamak amacıyla, dış aydınlatma armatürlerini ek zekâ ile donatıyoruz. Tvilight’ın yazılım çözümleri armatürlerimiz için optimum gelişmeyi sağlayacak” dedi.

2012 yılında kurulan Tvilight, dış mekân uygulamaları ve sensörler için aydınlatma yönetimi yazılımları geliştiriyor. Akıllı cadde ışıklarının sürdürülebilir şehir büyümesinde ve şehirlerin ağ bağlantılarına sahip, geleceğe hazır olarak akıllı hale getirilmesinde çok önemli bir rol oynayacağı vizyonundan hareket eden Tvilight, yenilikçi bir akıllı şehir yazılım platformu geliştirdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler