1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Viko'nun ünvanı değişti

Viko'nun ünvanı değişti

Enerji Günlüğü - Elektrik anahtar ve priz markası VİKO, önümüzdeki süreçte “Panasonic Eco Solutions Elektrik Sanayi ve Ticaret AŞ” unvanı ile...

Viko'nun ünvanı değişti

Enerji Günlüğü - Elektrik anahtar ve priz markası VİKO, önümüzdeki süreçte “Panasonic Eco Solutions Elektrik Sanayi ve Ticaret AŞ” unvanı ile faaliyet gösterecek.

Elektrik anahtar ve priz sektörü şirketlerinden VİKO’nun, Japon Teknoloji şirketi Panasonic Corporation bünyesinde yer alan Eco Solutions Grubuna bağlanma sürecinin ikinci aşaması tamamlandı. Panasonic’in 2014 yılında gerçekleştirdiği ve son dönemlerde ülkemizdeki en önemli yabancı sermaye girişimi olan yatırımla birlikte Panasonic bünyesinde katılan VİKO, bundan böyle “Panasonic Eco Solutions Elektrik Sanayi ve Ticaret AŞ” unvanı ile faaliyet gösterecek.

Bu ay itibarı ile şirketin yeni ticari unvanı Panasonic Eco Solutions Elektrik Sanayi ve Ticaret AŞ olarak değişecek ve kurumsal logosu Panasonic ile temsil edilecek. VİKO bugün olduğu gibi ait olduğu ürünlerin markası olarak var olmaya devam edecek,  Thea ise bundan böyle bir ürün serisi olarak Panasonic markası altında müşterilerle buluşacak.

Önceki ve Sonraki Haberler