1. HABERLER

  2. PETROL

  3. ABD'de sondaj kule sayısı 10 adet arttı

ABD'de sondaj kule sayısı 10 adet arttı

Enerji Günlüğü - ABD'de faaliyetlerini sürdüren petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısı geçen hafta bir önceki haftaya göre 10 adet artış gösterdi. Baker...

ABD'de sondaj kule sayısı 10 adet arttı

Enerji Günlüğü - ABD'de faaliyetlerini sürdüren petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısı geçen hafta bir önceki haftaya göre 10 adet artış gösterdi. 

Baker Hughes tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de faaliyetlerini sürdüren petrol ve doğal gaz sondaj kuleleri sayısı geçen hafta bir önceki haftaya göre 10 adet artışla  857 oldu.

ABD'de faaliyetlerini sürdüren petrol kule sayısı haftalık 5 adet artışla 688'e yükseldi. Petrol sondaj kuleleri sayısı geçen yıla göre ise 345 adet arttı. 

Doğal gaz kulesi 5 adet artışla 167 olurken, muhtelif amaçlı kule sayısı değişmeyerek 2 oldu. 

Toplam sondaj kulelerinin  834 adedi karada, 3 adedi iç sularda, 20 adedi ise açık sularda yer aldı.  Açık sularda bulunan sondaj kule sayısı yaklaşık 10 yılın en düşük seviyesinde bulunuyor. 

Meksika'da sondaj kule sayısı 1 adet düşüşle 20 olurken, Kanada'da sondaj kule sayısı 19 adet düşüşle 99 oldu. Kuzey Amerika'da ise toplam kule sayısı 9 adet düşüşle 956 oldu. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler