1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. 6. ICCI Enerji Ödülleri sahiplerini buldu

6. ICCI Enerji Ödülleri sahiplerini buldu

Enerji Günlüğü - Enerji alanındaki çalışmaları teşvik etmek amacıyla düzenlenen ICCI Enerji Ödülleri’nin altıncısı sahiplerini buldu. Aktif...

6. ICCI Enerji Ödülleri sahiplerini buldu

Enerji Günlüğü - Enerji alanındaki çalışmaları teşvik etmek amacıyla düzenlenen ICCI Enerji Ödülleri’nin altıncısı sahiplerini buldu. 

Aktif Bank'ın Ana Sponsor, Siterm'in Altın Sponsor olarak katkı sunduğu ICCI Enerji Ödülleri Töreni, İstanbul’da gerçekleştirildi. Yenilenebilir Enerji Santralleri, Termik Enerji Santralleri ve Enerji Projelerinde Verimlilik kategorilerinde verilen ödüller, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya ALTUNYALDIZ tarafından kazanan firma temsilcilerine takdim edildi. 

Yenilenebilir Enerji Santralleri kategorisinde ödül Dinar RES ile Güriş Holding iştiraki Olgu Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret AŞ’ye verildi. 

Hidroelektrik alanındaki ödül Tepekışla Barajı ve Hidroelektrik Santrali ile Sanko Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ’ye gitti. 

Jeotermal alanındaki ödüle KIZILDERE II - JES ile Zorlu Doğal Elektrik Üretimi AŞ layık görüldü. 

Biyokütle ve Atık alanında Aksaray OSB Biyogaz Tesisi ile SÜTAŞ iştiraki ENFAŞ Enerji Elektrik Üretim AŞ ödül kazandı. 

Güneş enerjisi alanındaki ödül ise Solentegre GES ile Akfen Holding iştiraki Solentegre Enerji Yatırımları Ticaret AŞ’ye verildi. 

Termik Enerji Santralleri Kategorisindeki ödül İç Anadolu Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali ile Gama Enerji’ye ait İçanadolu Doğalgaz Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ’ye doğalgaz alanında, İskenderun Kömür Santrali ile Diler Holding iştiraki Atlas Enerji Üretim AŞ’ye kömür alanında, Trakya Cam Sanayi ile de Şişecam AŞ’ye Atık Isı alanında verildi. 

Verimlilik Kategorisindeki ödülün sahibi ise Tüpraş oldu. Ödül TÜPRAŞ Batman Rafinerisi tarafından sunulan Kızgın Yağ Sisteminin Yenilenmesi Projesi’ne gitti.

Önceki ve Sonraki Haberler