1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyitleri muhtelif malzeme satın alacak

Ege Linyitleri muhtelif malzeme satın alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi 78 kalem muhtelif malzeme satın alacak.Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Ege Linyitleri İşletmesi...

Ege Linyitleri muhtelif malzeme satın alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi 78 kalem muhtelif malzeme satın alacak.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi toplamda 78 kalem olacak şekilde muhtelif filtre, muhtelif turbo, komatsu yedeği, delici yedeği ve delici yedeği ROCK BIT alımı için ihale açtı.

Açık ihale usulüne göre yapılacak ihale 23 Mayıs 2017 günü saat 14.00’ten itibaren her bir malzeme için 30 dk aralıklarla ELİ Müessesesi Müdürlüğü Satın Alma Komisyonu toplantı salonunda gerçekleştirilecek.  

İhaleye konu 45 kalem muhtelif filtre sipariş mektubunun yükleniciye tebliğ tarihinden itibaren 90 gün, 11 kalem muhtelif turbo 120 gün, 7 kalem komatsu yedeği 180 gün, 13 kalem delici yedeği 90 gün ve 2 kalem delici yedeği ROCK BIT 90 gün içerisinde ELİ Cenkyeri merkez ambarına teslim edilecek.

İhaleye katılacak olanların almaları zorunlu olan ihale dokümanı ELİ Müessesesi Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 60 TL karşılığı temin edilebilecek.

Tekliflerin ihale saatine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine ulaştırılması gerekiyor. İstekliler ayrıca teklif tutarının yüzde 3’ünden az olmamak üzere geçici teminat verecekler. Tekliflerin geçerlilik süresinin ise ihale tarihinden itibaren en az 30 gün olması gerekiyor.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler