1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Enerji Hammaddeleri ve Enerji Zirvesi Eylül'de

Enerji Hammaddeleri ve Enerji Zirvesi Eylül'de

Enerji Günlüğü - Uluslararası Enerji Hammaddeleri ve Enerji Zirvesi (INERMA) 27-30 Eylül'de gerçekleştirilecek.Dünya'da ve Türkiye'de enerji üretimine...

Enerji Hammaddeleri ve Enerji Zirvesi Eylül'de

Enerji Günlüğü - Uluslararası Enerji Hammaddeleri ve Enerji Zirvesi (INERMA) 27-30 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Dünya'da ve Türkiye'de enerji üretimine ilişkin çok çeşitli konuların tartışılacağı bir platform olan "Uluslararası Enerji Hammaddeleri ve Enerji Zirvesi" 27-30 Eylül 2017 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus Otel'de gerçekleştirilecek.

Yurt Madenciliği Geliştirme Vakfı tarafından, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın destekleriyle gerçekleşecek olan zirvede, çeşitli enerji hammaddelerin ve enerji piyasalarının tüm boyutları ile değerlendirilmesi ve en son gelişmeler ile uygulamaların pek çok açıdan tartışılıp ele alınabileceği bir ortam oluşturmak amaçlanıyor.

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Enerji Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Fakültesi, Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Derneği, Kömür Üreticileri Derneği, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği tarafından desteklenen Zirve'ye yerli ve yabancı pek çok enerji ve maden firması yetkililerinin yanısıra, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri iştirak edecek.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler