1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Yüzde yüz yenilenebilir enerjiye geçiş masaya yatırılacak

Yüzde yüz yenilenebilir enerjiye geçiş masaya yatırılacak

Enerji Günlüğü - Yüzde 100 yenilenebilir enerjilere dönüşümün teknik, ekonomik, siyasi boyutları ile sanayide, mimaride, ulaşımda ve eğitimde hayata...

Yüzde yüz yenilenebilir enerjiye geçiş masaya yatırılacak

Enerji Günlüğü - Yüzde 100 yenilenebilir enerjilere dönüşümün teknik, ekonomik, siyasi boyutları ile sanayide, mimaride, ulaşımda ve eğitimde hayata geçme yolları masaya yatırılacak.

Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliğinin Türkiye Bölümü EUROSOLAR Türkiye tarafından düzenlenen IRENEC 2017 7. Uluslararası Yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Konferansı, 18-20 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. 

Yüzde 100 yenilenebilir enerjiye geçişte uluslararası bir platform olan IRENEC 2017'de öncü kurum, kuruluş ve ülke temsilcileri bir araya gelecek.

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKALARI İRDELENECEK

Mevcut enerji ağını gelecekte tümüyle yenilenebilir enerjilere dönüştürme amacını taşıyan Konferansta güneş, rüzgar, biyokütle, jeotermal, okyanus enerjisi gibi yenilenebilir enerji kaynakları her yönüyle ele alınacak. Ayrıca son dönemde önemi giderek artan hidrojen ve yakıt hücreleri ile temiz ulaşım teknoloji ve stratejileri de irdelenecek. 

Konferans enerjiyle ilgili ekonomik, çevresel ve politik konuların yanısıra, mimaride enerji verimliliği ve "Sıfır/Artı Enerji" kavramlarına da açıklık getirecek. 

ENERJİ GÜNLÜĞÜ DE KONFERANS'TA YER ALACAK

Konferans oturumları kapsamında 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü yapılacak olan "Basın ve Yenilenebilir Enerji Özel Oturumu'nda Enerji Günlüğü Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Kara ile Haber Müdürü Sabiha Kötek de konuşmacı olarak katılacak. 

Konferans ile ilgili ayrıntılı bilgi ve programına www.irenec.org adresinden ulaşılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler