1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Prime Enerji ile InTEC'ten işbirliği

Prime Enerji ile InTEC'ten işbirliği

Enerji Günlüğü - Prime Enerji ve InTEC Türkiye’de güneş enerji sistemleri kurulumları için işbirliğine imza attı.Enerji nakil hatları ve güneş enerji...

Prime Enerji ile InTEC'ten işbirliği

Enerji Günlüğü - Prime Enerji ve InTEC Türkiye’de güneş enerji sistemleri kurulumları için işbirliğine imza attı.

Enerji nakil hatları ve güneş enerji santral kurulumu projelerinde çalışan Prime Enerji AŞ ve Almanya merkezli InTEC Energy Solutions Türkiye’de lisanslı ve lisanssız güneş enerji sistemleri kurulumları için ortaklık imzaladı.

İmzalanan anlaşma sonrasında açıklamalar yapan Prime Enerji Genel Müdürü Murat Ekici “Anahtar teslim yaptığımız projeler, kurulum sonrası bakım ve satış sonrası hizmetlerimizle müşterilerimiz, çalışanlarımız ve ülkemiz için, enerji üretimi, iletimi, dağıtımı, servisleri ve planlamasında üstün, nitelikli ve sürdürülebilir değer sağlamayı amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda yaptığımız iş birliği ile gelecek dönem çalışmalarımızda daha hızlı sonuçlar almayı hedefliyoruz. Yaptığımız işbirliğinden oldukça memnunuz” diye konuştu.

Prime Enerji tarafından yapılan açıklamada ise “Ulusal anlamda işlere imza atan Şirketimiz, bu tecrübesinin uluslararası boyuta taşımak adına InTEC ile anlaşma imzalandı. Türk ve Alman mühendislik tecrübesini bir araya getiren bu iş birliği, profesyonel iş disiplini sayesinde ülkemiz yatırımlarını daha da değerli hale getirmeyi hedefliyor” denildi.

2015 yılından beri güneş enerjisi çalışmaları yapan Prime Enerji, 100 MW’dan fazla güneş enerjisi santralinin anahtar teslim kurulumunu gerçekleştirdi. InTEC Energy Solutions ise güneş enerjili elektrik santralı tasarımı ve inşası yapıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler