1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. İŞKUR’dan AKEDAŞ’a teşekkür

İŞKUR’dan AKEDAŞ’a teşekkür

Enerji Günlüğü - İŞKUR, engelli personel istihdamı konusundaki sorumluluk anlayışı sebebiyle AKEDAŞ’a teşekkür belgesi verdi.Türkiye İş Kurumu...

İŞKUR’dan AKEDAŞ’a teşekkür

Enerji Günlüğü - İŞKUR, engelli personel istihdamı konusundaki sorumluluk anlayışı sebebiyle AKEDAŞ’a teşekkür belgesi verdi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) AKEDAŞ Elektrik Dağıtım AŞ’ye bu alandaki sorumluluk anlayışı nedeniyle Engelliler Haftası kapsamında bir ‘Teşekkür Belgesi’ verdi. AKEDAŞ Elektrik’ten yapılan açıklamada, engellilerin toplumsal konumunu güçlendirmek ve iş hayatında aktif olarak yer almalarına katkı sağlamak için insan kaynakları planlamalarında engelli istihdamına özel olarak odaklanıldığı belirtildi.

ÇALIŞANLARIN YÜZDE 3’Ü ENGELLİ

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım AŞ bünyesinde; Elbistan Bölge Müdürlüğü’nde 2, İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nde 2, Mali İşler Müdürlüğü’nde 1, Kahramanmaraş Bölge Müdürlüğü’nde 3 ve Adıyaman Bölge Müdürlüğü’nde 2 olmak üzere toplam 10 engelli personel görev yapıyor. AKEDAŞ Elektrik’in engelli personel oranı, yüzde 3 seviyesinde.

ENGELLİLER HAFTASI’NDA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İŞKUR Kahramanmaraş İl Müdürlüğü yetkilileri, engelli istihdamı konusundaki anlayışı dolayısıyla AKEDAŞ Elektrik Dağıtım AŞ’yi Engelliler Haftası kapsamında ziyaret etti. Şube Müdürü Mehmet Arslan öncülüğündeki İŞKUR Kahramanmaraş İl Müdürlüğü heyeti, Sistem Kullanıcıları ve Destek Hizmetleri Grup Müdürü Burak Günal ve Kahramanmaraş Bölge Müdürü Alparslan Tatar’ın da yer aldığı AKEDAŞ Elektrik yöneticilerine engelli istihdamına katkıları ve engellilere yönelik çalışmaları nedeniyle ‘Teşekkür Belgesi’ sundu.

Önceki ve Sonraki Haberler