1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Eaton satış müdürlüğüne Yılmaz Özcan getirildi

Eaton satış müdürlüğüne Yılmaz Özcan getirildi

Enerji Günlüğü - Enerji yönetim şirketi Eaton Elektrik Türkiye’de satış müdürlüğüne Yılmaz Özcan getirildi.Gayrimenkul, AVM, Sanayi, Bina, Tesis,...

Eaton satış müdürlüğüne Yılmaz Özcan getirildi

Enerji Günlüğü - Enerji yönetim şirketi Eaton Elektrik Türkiye’de satış müdürlüğüne Yılmaz Özcan getirildi.

Gayrimenkul, AVM, Sanayi, Bina, Tesis, Organize Perakende işletmelerinin enerji verimliliğinde çözüm ortağı Eaton Elektrik Türkiye’nin yeni ülke Satış Müdürü Yılmaz Özcan oldu.

2007-2017 yılları arasında ABB Elektrik San. A.Ş.’de çeşitli yönetim kademlerinde görev yapan Yılmaz Özcan 15 Mayıs 2017 itibarıyla dünyanın önde gelen enerji yönetim şirketi Eaton Elektrik Türkiye’ye Ülke Satış Müdürü olarak atandı.

 

Lise eğitimini 1994 yılında Kabataş Erkek Lisesinde tamamlayan Yılmaz Özcan, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden 1998 yılında mezun olduktan sonra 2012 yılında Milano Bocconi Üniversitesinde işletme yüksek lisansını tamamladı. 1998-2000 yılları arasında Elsim Elektroteknik Sistemler A.Ş.’de ‘’Satış ve Devreye Alma Mühendisi’’ olarak iş hayatına başlayan Özcan, 2001-2007 yılları arasında Leroy Somer’de ‘’Satış Müdürü’’ olarak görev yaptı. 2007-2017 yılları arasında ABB Elektrik San. A.Ş.’de çalışarak yıllar içerisinde çeşitli yönetim kademlerinde yer aldı ve son olarak Lokal İş Birimi Motor & Generator Bölümünde ‘’Satış ve Pazarlama Müdürü’’ olarak çalıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler