1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit’ten muhtelif malzeme ihalesi

Ege Linyit’ten muhtelif malzeme ihalesi

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesi toplamda 83 kalem muhtelif malzeme satın alırken 140 ton atık yağın da satışını gerçekleştirecek.Türkiye...

Ege Linyit’ten muhtelif malzeme ihalesi

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesi toplamda 83 kalem muhtelif malzeme satın alırken 140 ton atık yağın da satışını gerçekleştirecek.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Ege Linyitleri İşletmeleri (ELİ) Müessesesi Müdürlüğü 233 kalem olacak şekilde 4 muhtelif malzeme alımı ve atık yağ satışı için ihale açtı. İhaleye konu malzemeler sipariş mektubunun yükleniciye tebliğ tarihinden itibaren farklı sürelerde ELİ Cenkyeri Merkez Ambarı’nda teslim edilecek.

İhaleye göre 3 Kalem Muhtelif Dökme Madeni Yağ, 85 Kalem Komatsu Yedeği, 2 Kalem (6 Adet) Lastik Tekerlekli Konteynır ve 3 Kalem Polipropilen Branda alınacak, 140 Ton (Aylık 20 şer Ton) II Kategori Atık Yağ ise satılacak.

Her bir malzeme için ayrı ayrı olacak şekilde ve açık ihale usulü ile yapılacak ihaleler 6 Haziran 2017 günü saat 14.00’ten itibaren yarımşar saat aralıkla ELİ Müessesesi Müdürlüğü Satın Alma Komisyonu toplantı salonunda gerçekleştirilecek. 

İhale dokümanları ELİ Müessesesi Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 60 TL karşılığı temin edilebilecek. İhaleye katılacak olanların şartname satın almaları zorunlu.

İsteklilerin teklif tutarının yüzde 3’ünden az olmamak üzere geçici teminat verecekleri ihalede verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 gün olmak zorunda. Tekliflerin en geç ihale saatine kadar İdareye sunulması gerekiyor.

Ayrıca Firmaların ihaleye girebilmeleri için EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üyesi olması da şartlar arasında.

Önceki ve Sonraki Haberler