1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TMSF Bank Asya'nın İzmir'deki gaz santralini de satacak

TMSF Bank Asya'nın İzmir'deki gaz santralini de satacak

Enerji Günlüğü -  TMSF,  İzmir-Aliağa Çoraklar Köyü Doğal Gaz-Elektrik Çevrim Santrali'ni satışa çıkardı.Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu...

TMSF Bank Asya'nın İzmir'deki gaz santralini de satacak

Enerji Günlüğü -  TMSF,  İzmir-Aliağa Çoraklar Köyü Doğal Gaz-Elektrik Çevrim Santrali'ni satışa çıkardı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF),  Afyon-Çay ve Bilecik-Pazaryeri Doğal Gaz-Elektrik Çevrim Santrali'nin ardından Asya Katılım Bankası mülkiyetinde bulunan İzmir-Aliağa Çoraklar Köyü Doğal Gaz-Elektrik Çevrim Santrali'ni de satışa çıkardığını açıkladı. Teklifler en geç 9 Haziran'a kadar teslim edilecek ve aynı gün açılacak. 

Açıklamaya göre, Asya Katılım Bankası A.Ş. mülkiyetinde bulunan, İzmir İli, Aliağa İlçesi, Çoraklar Köyü, Uzunburun Mevkii, K18.A.16C.1C.2D pafta, 138 Ada, 6 parselde kayıtlı, 16.844,00 m2, Elektrik Üretim İçin Kullanılan Ekipman, Su Ara İstasyon Yapısı, Ortak Alanı Olan Fabrika Binası ve Bahçesi niteliğindeki tam hisseli ve İzmir İli, Aliağa İlçesi, Çoraklar Köyü, K18A.16C pafta, 138 Ada, 7 parselde kayıtlı, 30.000,00 m2 arsa niteliğindeki tam hisseli taşınmazlar üzerinde bulunan Doğalgaz-Elektrik Çevrim Santralinin makine ve teçhizatlarıyla birlikte tamamı 225 milyon TL muhammen bedel üzerinden satış şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkarıldı. 

Teklif sunan katılımcının iflas, iflasın ertelenmesi, konkordato ya da tasfiye durumunda olmaması gerekiyor. Satışa konu Doğalgaz-Elektrik Çevrim Santralini almak isteyenlerin, yazılı tekliflerini en geç 09.06.2017 günü saat 10:00’e kadar teslim etmesi gerekiyor. Alınan teklifler aynı gün saat 11:00'de açılacak.

TMSF BANK ASYA'NIN GAZ SANTRALLERİNİ SATILIĞA ÇIKARDI

Önceki ve Sonraki Haberler