1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Panasonic'in enerji verimliliği yarışmasının kazananları belli oldu

Panasonic'in enerji verimliliği yarışmasının kazananları belli oldu

Enerji Günlüğü –  Panasonic Eco Solutions Türkiye’nin düzenlediği Enerji Verimliliğinde Yılın Örnek Okulu Yarışması’nda, %15 oranında enerji...

Panasonic'in enerji verimliliği yarışmasının kazananları belli oldu

Enerji Günlüğü –  Panasonic Eco Solutions Türkiye’nin düzenlediği Enerji Verimliliğinde Yılın Örnek Okulu Yarışması’nda, %15 oranında enerji tasarrufu gerçekleştirmeyi başaran Zeytinburnu Abay İmam Hatip Ortaokulu birinciliği aldı.

Panasonic Eco Solutions Türkiye’nin enerji verimliliği ve doğal kaynakların korunması konusunda çocukları bilinçlendirmek üzere gerçekleştirdiği Enerji Verimliliğinde Yılın Örnek Okulu Yarışması’nın kazananları belli oldu. gerçekleştirdiği çalışmalarla %15 oranında enerji tasarrufu gerçekleştirmeyi başaran Zeytinburnu Abay İmam Hatip Ortaokulu birinci oldu. 

Yarışmada ikinciliği Esenyurt Fevzi Danış İlkokulu, üçüncülüğü ise Zeytinburnu Celalettin Gözüsulu İlkokulu kazandı. Birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye ise 2 bin lira para ödülü verildi. Jüri Özel Ödülü,Maltepe Orhangazi İlkokulu’na giderkenTuzla Tabduk Emre İlkokulu da mansiyon ödülü almayı başardı. 

Ödül töreninin ardından sahneye çıkan öğrencilerin, geri dönüşümlü malzemelerden oluşturulmuş kıyafetlerle gerçekleştirdikleri defile izleyicilerin büyük beğenisini topladı. 

YAŞANABİLİR BİR DÜNYA BIRAKMAK ORTAK SORUMLULUĞUMUZ

Panasonic Eco Solutions Türkiye Kurumsal Marka Yönetim Direktörü Aysel Daysal Özaltınok proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “İçinde bulunduğumuz dönemde, gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin ortak sorumluluğu. Hepinizin bildiği gibi doğal kaynaklarımız hızla tükeniyor, çevre kirleniyor, ülke olarak enerji için yüksek bedeller ödüyoruz. Tüm bu gerekçeler nedeni ile enerji verimliliği ve doğal kaynakların bilinçli tüketimi konularında ‘Hepimiz Sorumluyuz’ anlayışı ile yaşam faaliyetlerimizi yürütmek zorundayız. Sürdürülebilirliği kurumsal bir değer olarak ele alan bir kuruluş olarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için hayata geçirdiğimiz projeler ile bugüne ve geleceğe değer katmayı görev kabul ediyoruz. Aydınlık geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilere yönelik projelerde yer almaktan ayrı biz mutluluk ve heyecan duyuyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler