1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Sürdürülebilir İş Ödülleri’ne başvuru süreci başladı

Sürdürülebilir İş Ödülleri’ne başvuru süreci başladı

Enerji Günlüğü - Sürdürülebilirlik Akademisi’nin iş dünyasının örnek projelerini ödüllendirdiği Sürdürülebilir İş Ödülleri’ne başvuru...

Sürdürülebilir İş Ödülleri’ne başvuru süreci başladı

Enerji Günlüğü - Sürdürülebilirlik Akademisi’nin iş dünyasının örnek projelerini ödüllendirdiği Sürdürülebilir İş Ödülleri’ne başvuru süreci başladı. Bu yıl ilk defa yerel yönetimler de başvuru yapabilecek.

Sürdürülebilirlik Akademisi’nin iş dünyasının örnek projelerini ödüllendirmek üzere 4 yıl önce başlattığı Sürdürülebilir İş Ödülleri’ne başvuru süreci başladı. Başvurular 15 Ağustos’a kadar devam edecek. 

Değişime yön veren, dönüşümü sağlayan, küçük, orta ve büyük ölçekli şirketlerin ve startupların yanı sıra, bu yıl ilk kez yerel yönetimler de “Sürdürülebilir İş Ödülleri”ne başvurabiliyor. Yerel yönetimlerin çevresel ve toplumsal projeleri, Türkiye’nin sürdürülebilir büyümesine katkıları kapsamında ödüllendiriliyor. Bu yıl yerel yönetimlerin de eklenmesiyle her kategoride 4 projeye ödül verilebilecek.

Bu yıl 11 kategoride değerlendirilecek Sürdürülebilir İş Ödülleri’ne başvuracak kuruluşlar, Türkiye’de sürdürülebilir gelecek hedefi ile yeni ekonominin örnek lider kuruluşları arasında yer alacaklar.

İKİ YENİ KATEGORİ EKLENDİ

İş dünyasının farklı alanlarındaki iş modellerinin ödüllendirildiği Sürdürülebilir İş Ödülleri’ne bu yıl “Sürdürülebilir İnovasyon” ve “Sürdürülebilirlik Raporu” olarak iki yeni kategori eklendi. Sosyal Etki, Sürdürülebilirlik İletişimi, İşbirliği, Tedarik Zinciri Yönetimi, Çeşitlilik ve Dahil Etme, Karbon ve Enerji Yönetimi, Atık Yönetimi, Su Yönetimi ve Startup kategorilerinin yanı sıra şirketler bu kategorilerde de başvuru yapabiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler