1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. MTA'da üst düzey atamalar yapıldı

MTA'da üst düzey atamalar yapıldı

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanlığı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'nde boş bulunan bazı üst düzey görevlere yeni atamalar yapıldı.Enerji...

MTA'da üst düzey atamalar yapıldı

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanlığı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'nde boş bulunan bazı üst düzey görevlere yeni atamalar yapıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda bazı görevlere yeni atamalar yapıldı. Resmi Gazete'de yayınlanan ilanlara göre, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcısı Hayrullah Dağıstan'ın yerine Orta Anadolu II. (Konya) Bölge Müdürü Cevat Genç; Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kalı'nın yerine Orta Anadolu I. Bölge (Sivas) Müdürü Dr. Muhammet Emrah Ayaz atandı. 

Ayrıca, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Batı Karadeniz (Zonguldak) Bölge Müdürü İsmail Cebeci'den boşalacak olan göreve Abdülkadir Yılmaz atandı. Açık bulunan Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Doğu Akdeniz (Adana) Bölge Müdürlüğüne Doğu Anadolu (Van) Bölge Müdürü Ali Aydın atandı. Açık bulunan Maden İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na ise Yinal Yağan atandı. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler