1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Zorlu Enerji’den çocuklara Güneş Enerjisi Kitabı

Zorlu Enerji’den çocuklara Güneş Enerjisi Kitabı

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji Grubu, “Enerjimiz Çocuklar İçin” projesi kapsamında çocuklara özel çevre ve enerji kitaplarının 6’ncısı olan “Zorlu...

Zorlu Enerji’den çocuklara Güneş Enerjisi Kitabı

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji Grubu, “Enerjimiz Çocuklar İçin” projesi kapsamında çocuklara özel çevre ve enerji kitaplarının 6’ncısı olan “Zorlu ile Güneş Enerjisi” kitabını yayınladı.

Zorlu Enerji Grubu, çocuklara özel yayınladığı çevre ve enerji kitapları serisine bir yenisini ekledi. “Enerjimiz Çocuklar İçin” projesi kapsamında çocuklara, temiz enerji kaynaklarını ve enerjinin doğru kullanımını anlatmak için özel kitaplar hazırlayan Zorlu Enerji Grubu, şimdi de yaz tatili heyecanı yaşayan çocukları “Zorlu ile Güneş Enerjisi” kitabı ile buluşturuyor. 

“Enerjimiz Çocuklar İçin” projesinin “Enerji Kitapları” serisinin 6’ncısı olan “Zorlu ile Güneş Enerjisi” kitabının kahramanı sevimli Yeşil Ejderha, çocuklara güneş enerjisinin faydalarını anlatırken sürdürülebilir bir dünya için temiz ve yenilebilir enerji kaynaklarının ne kadar önemli olduğunu, oldukça eğlenceli ve öğretici bir dille anlatıyor.

“Zorlu ile Güneş Enerjisi” kitabı; Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pınar Bayhan ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fehmi Görkem Üçtuğ tarafından kaleme alındı. 

Zorlu Enerji Grubu’nun 2010 yılından bu yana devam ettirdiği “Enerjimiz Çocuklar İçin” kurumsal sosyal sorumluluk projesi ilkokul öğrencilerinde “Enerji kaynaklarının kullanımı, enerjinin hayatımızdaki yeri ve önemi, enerji verimliliği ve enerji tasarrufu, çevrenin korunması” konularında bilgi ve bilinç düzeyini artırmak ve farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Proje çerçevesindeki eğlenceli ve öğretici içerik kaynaklarından biri olan “Enerji Kitapları”; bugüne kadar “Zorlu ile Jeotermal Enerji”, “Zorlu ile Su Enerjisi”, “Zorlu ile Rüzgar Enerjisi”, “Zorlu ile Doğal Gaz” ve “Zorlu ile Karbon Ayak İzi” olmak üzere beş farklı kitap ile temiz, yenilenebilir ve güvenli enerji kaynakları hakkında çocukların bilinçlenmesine katkı sağladı. Serinin 6’ınci kitabı olan “Zorlu ile Güneş Enerjisi” kitabına çocuklar, “Enerjimiz Çocuklar İçin” web sitesi http://www.enerjimizcocuklaricin.com/ adresinden de kolayca ulaşabilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler