1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Gazi Üniversitesi enerji hocaları alacak

Gazi Üniversitesi enerji hocaları alacak

Enerji Günlüğü - Gazi Üniversitesi enerji sistemleri ve elektrik üretim iletim dağıtım profesörleri ile yüksek gerilim uzmanı yardımcı doçent arıyor. Gazi...

Gazi Üniversitesi enerji hocaları alacak

Enerji Günlüğü - Gazi Üniversitesi enerji sistemleri ve elektrik üretim iletim dağıtım profesörleri ile yüksek gerilim uzmanı yardımcı doçent arıyor. 

Gazi Üniversitesi, çeşitli akademik birimlerde görevlendirilmek üzere öğretim üyeleri alacak. Bunlar arasında enerji ve ilintili alanlarda uzman hocalar da bulunuyor. Bu kapsamda, Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümüne yüksek gerilim tekniğinde, izolasyon tasarımında bolzmann transport denklemlerinin kullanılması konularında çalışmaları bulunan bir yardımcı doçent alınacak. 

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı Ana Bilim Dalına bir doçent istihdam edilecek. Adaylarda iyonomerlerin elektron spin rezonans yöntemiyle incelenmesi konusunda çalışmaları olması şartı aranıyor. Aynı bölüme sıkıştırılmış spin durumları ve uygulamaları konusunda çalışmaları bulunan bir profesör de alınacak. 

Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Enerji Sistemleri Mühendisliği ana bilim dalına ise nanoakışkanlar ve ısı borusu üzerine çalışmaları bulunan bir profesör alınacak.

Önceki ve Sonraki Haberler