1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. 3. Avrasya Enerji Yaz Okulu başladı

3. Avrasya Enerji Yaz Okulu başladı

Enerji Günlüğü - “Enerji Piyasaları: Türkiye ve Komşu Bölgeler” ana başlığı altında düzenlenecek 3. Avrasya Enerji Yaz Okulu dün Ankara'da başladı.Enerji...

3. Avrasya Enerji Yaz Okulu başladı

Enerji Günlüğü - “Enerji Piyasaları: Türkiye ve Komşu Bölgeler” ana başlığı altında düzenlenecek 3. Avrasya Enerji Yaz Okulu dün Ankara'da başladı.

Enerji Piyasaları ve Politikaları Enstitüsü (EPPEN) organizasyonunda düzenlenen ve 4 gün sürecek olan 3. Avrasya Enerji Yaz Okulu'nda Türk enerji piyasaları, yakın çevredeki sektörel gelişmeler ile petrol ve doğalgaz başta olmak üzere stratejik unsurlara odaklanılacak. 

Eğitim programında enerji hukuku, enerji ekonomisi, enerji jeopolitiği ve daha teknik bilgiler yer alıyor. Katılımcılara dört günlük eğitim programı sonunda sertifika verilecek.

Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan ve artık gelenekselleşen Avrasya Enerji Yaz Okulu, Enerji Piyasaları ve Politikaları Enstitüsü (EPPEN) organizasyonunda düzenlenen 1 haftalık sertifika programı. Enerji Yaz Okulu kapsamında enerji uzmanları, sektör profesyonelleri ve araştırmacıların Türkiye ile bölgesindeki enerji dinamikleri ile ilgili pratik ve teorik bilgi edinebilmek amacıyla bir araya getirilmeleri hedefleniyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler