1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kars OSB’ye elektrik şebekesi kurulacak

Kars OSB’ye elektrik şebekesi kurulacak

Enerji Günlüğü - Kars (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesi’ne yüksek gerilim, alçak gerilim elektrik şebekesi yaptırılacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji...

Kars OSB’ye elektrik şebekesi kurulacak

Enerji Günlüğü - Kars (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesi’ne yüksek gerilim, alçak gerilim elektrik şebekesi yaptırılacak. 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın kredi desteği ile Kars (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesi alanına ait, YG-AG elektrik şebekesi yapım işi ihaleye çıkarıldı. Sadece yerli isteklilere açık ihale, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile gerçekleştirilecek. 

İhale, 15 Ağustos 2017 saat 10:00’da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Kazanan istekli, sözleşmenin imzalanmasını takip eden en geç beş iş günü içinde yer teslimiyle birlikte işe başlayacak ve 30 Kasım 2017 tarihine kadar işi tamamlayacak. 

2017 yılı TEDAŞ fiyatlarıyla keşif bedeli 880 bin TL olarak belirlenen ihalenin geçici teminatı ise 61 bin 600 TL. 

İsteklilerden, Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde yazılı esas ve usullere uygun olarak, kamu veya özel sektöre bedel içeren tek bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin olarak, idarece kusursuz kabul edilecek şekilde gerçekleştirildiğini veya denetlendiğini veyahut yönetildiğini gösteren, istekli tarafından teklif edilen bedelin en az yüzde 80’i oranında ihale konusu iş veya benzer bir işle ilgili İş Deneyim Belgesi isteniyor. Keşif bedelinin en az yüzde 20’si oranında, bankalar nezdindeki kullanılmamış nakit kredisi ve aynı oranda kullanılmamış teminat kredisi belgesi ibraz edilmek durumunda. 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler