1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. GÜNDER'den İstanbul’da güneş enerjisi eğitimi

GÜNDER'den İstanbul’da güneş enerjisi eğitimi

Enerji Günlüğü - GÜNDER, 26-27 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul’da üç günlük bir güneş enerjisi eğitimi verecek.Güneş Enerjisi Derneği (GÜNDER),...

GÜNDER'den İstanbul’da güneş enerjisi eğitimi

Enerji Günlüğü - GÜNDER, 26-27 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul’da üç günlük bir güneş enerjisi eğitimi verecek.

Güneş Enerjisi Derneği (GÜNDER), 26-27 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Taksim’deki Nippon Otel’de iki gün teorik ve bir gün teknik gezi olmak üzere toplamda üç günlük bir güneş enerjisi eğitimi programı gerçekleştirecek.

İki gün sürecek olan teorik eğitimde güneş elektriği yatırımlarına yönelik yasal düzenlemelerden, ürün seçimi ve finansman olanaklarına kadar birçok konu uzmanları tarafından katılımcılara anlatılacak. 28 Ekim 2017 tarihinde de güneş paneli üreticisi Phono Solar’ın Gebze’deki fabrikasına teknik gezi düzenlenecek. Gezide yol boyunca Mevzuat, İmar-Proje onayları, Çatı, TKDK ve Orköy Projeleri gibi konularda interaktif bir şekilde katılımcıların soruları cevaplanacak.

KATILIM KOŞULLARI

Kontenjanın 40 kişi ile sınırlı olduğu eğitimin ücreti 750 TL + KDV olacak. GÜNDER üyeleri ile kamu kurumlarına % 20 indirim uygulanacak. Yine, 3 kişi ve daha üzeri grup katılımlarında % 20 indirim uygulanacak.

Katılımcılara GÜNDER eğitime katılım sertifikası verilecek. Kayıt için Günder'in internet sayfasından form doldurmak yeterli olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler