1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Konya’da madencilik hocaları aranıyor

Konya’da madencilik hocaları aranıyor

Enerji Günlüğü - Selçuk Üniversitesi maden yatakları-jeokimya alanında ve maden mekanizasyonu-teknoloji konularında uzman profesörler alacak. Konya’da...

Konya’da madencilik hocaları aranıyor

Enerji Günlüğü - Selçuk Üniversitesi maden yatakları-jeokimya alanında ve maden mekanizasyonu-teknoloji konularında uzman profesörler alacak. 

Konya’da bulunan Selçuk Üniversitesi, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere öğretim üyeleri arıyor. Mühendislik Fakültesi’nde istihdam edilmek üzere Maden Mekanizasyonu ve Teknolojisi alanında uzman bir adet profesör alınacak. Adayların, yeraltı kömür kazı makinelerinin performans analizi, kayaçların aşındırıcılığı, delinebilirliği ve kesilebilirliği, madenlerde iş güvenliği alanlarında çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

MADEN YATAKLARI UZMANI 

Aynı Fakülte’de görevlendirilmek üzere Maden Yatakları-Jeokimya alanında uzman bir profesör istihdam edilecek. Adayların kıymetli metal madenciliği, jeokimyası ve jenetik modellemesi, çevre jeokimyası, tıbbi jeoloji, jeolojik miras ve kültürel jeoloji alanlarında çalışmalar yapmış olmaları isteniyor. 

ÇEVRE TEKNOLOJİSİ UZMANI 

Mühendislik Fakültesi’nde görevlendirilmek üzere Çevre Teknolojisi dalında da bir profesör alınacak. Adaylarda, sızıntı suyunun anaerobik arıtımında sülfür toksisitesinin modellenmesi ile yan akım, kısa yol biyolojik azot giderimi alanlarında çalışmalar yapmış olma şartları aranıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler