1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Fuel Oil tankları motorin tanklarına dönüştürülecek

Fuel Oil tankları motorin tanklarına dönüştürülecek

Enerji Günlüğü - İstanbul Fuel Oil ve Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali (B) İşletme Müdürlüğü'nde bulunan fuel-oil A, B, C, D ve L tankları, motorin...

Fuel Oil tankları motorin tanklarına dönüştürülecek

Enerji Günlüğü - İstanbul Fuel Oil ve Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali (B) İşletme Müdürlüğü'nde bulunan fuel-oil A, B, C, D ve L tankları, motorin tanklarına dönüştürülecek.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, İstanbul Fuel Oil ve Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali (B) İşletme Müdürlüğü'nde bulunan, fuel-oil A, B, C, D ve L tankları, motorin tanklarına dönüştürülmesi projelendirme danışmanlık hizmeti alımı için açık ihale usulü ile ihale düzenleyecek. 

60 gün sürecek iş için ihale,  06.09.2017 günü saat 11:00'de İstanbul Fuel Oil ve Doğalgaz Kombine Çevrim Santralı (B) İşletme Müdürlüğü'nde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar  EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No:C-1 Çankaya / ANKARA adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dökümanları ise 118 lira karşılığında EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/13 Oda No:20 Çankaya/ANKARA adresinden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler