1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ADÜAŞ’a ait hisseler özelleştirilecek

ADÜAŞ’a ait hisseler özelleştirilecek

Enerji Günlüğü -  Compagnie Financiere Ottomane S.A. sermayesindeki,  ADÜAŞ’a ait yüzde 3,81 oranındaki hisse özelleştirilecek.Başbakanlık...

ADÜAŞ’a ait hisseler özelleştirilecek

Enerji Günlüğü -  Compagnie Financiere Ottomane S.A. sermayesindeki,  ADÜAŞ’a ait yüzde 3,81 oranındaki hisse özelleştirilecek.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, konuya ilişkin duyurusunu bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı. 

Buna göre, Compagnie Financiere Ottomane S.A. sermayesindeki,  Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Tic. AŞ.'ye (ADÜAŞ) ait % 3,81 oranındaki hissenin satış yöntemiyle özelleştirilmesi için ihale yapılacak. 

İhalede geçici teminat 2 milyon lira, şartname bedeli ise bin lira olarak belirlendi. İhaleler teklif sahibinden kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “pazarlık usulü” ile gerçekleştirilecek.

Tekliflerin, İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı’nda belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanıp, en geç Son Teklif Verme tarihi saat 17:00’ye kadar üzerinde COMPAGNIE FINANCIERE OTTOMANE S.A.NIN %3,81 ORANINDAKİ HİSSESİNİN ÖZELLEŞTİRİLMESİ İHALESİ İÇİN TEKLİFTİR – GİZLİ”  ibaresi bulunan kapalı bir zarf içerisinde ÖİB'ye teslim edilmesi gerekiyor. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler