1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ, Manisa'da yükleme hizmeti alacak

TKİ, Manisa'da yükleme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, Manisa'daki Dereköy Torbalama ve Dereköy Lavvar Tesislerinde ve Stok Sahalarında 300 günlüğüne...

TKİ, Manisa'da yükleme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, Manisa'daki Dereköy Torbalama ve Dereköy Lavvar Tesislerinde ve Stok Sahalarında 300 günlüğüne yükleme hizmeti alacak.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, konuya ilişkin ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı. 

Buna göre Müdürlük, Dereköy Torbalama ve Dereköy Lavvar Tesislerinde ve Stok Sahalarında (gerektiğinde İşletmemizin diğer iş yerlerinde) ürün (kömür, termik nitelikli ürünler, bant altlarında biriken kömürler v.b) yüklenmesi, stokların yükseltilmesi ve düzenlenmesi tesislerden çıkacak taş, odun gibi atıkların yüklenmesi, çevre düzenlemelerinin yapılması ve buna benzer yükleme işlerinin 4.200 saatlik kira bedeli karşılığında lastik tekerlekli yükleyici ile yapılması işini ihale edecek.

İhale 06.09.2017 tarihinde saat 14:00'de TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü (Soma/ MANİSA) adresinde yapılacak. İhale dokümanı; ELİ Müdürlüğü 13 Eylül mh. Atatürk cd. No.89 45500 Soma/ MANİSA, adresinden görülebilecek ve150,00 TL bedel karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

İstekliler teklif edilen bedelin % 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler