1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Pedallar geri dönüşüm için çevrilecek

Pedallar geri dönüşüm için çevrilecek

Enerji Günlüğü – PAGÇEV, daha sağlıklı bir çevre için motorlu taşıt kullanımına alternatif olan bisikletin kullanımını özendirmek amacıyla etkinlik...

Pedallar geri dönüşüm için çevrilecek

Enerji Günlüğü – PAGÇEV, daha sağlıklı bir çevre için motorlu taşıt kullanımına alternatif olan bisikletin kullanımını özendirmek amacıyla etkinlik düzenleyecek.

Türkiye’nin ambalaj atıkları yetkilendirilmiş kuruluşu PAGÇEV (Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı) ve Beşiktaş Belediyesi’nin işbirliği ile 20 Ağustos 2017 Pazar günü Beşiktaş Demokrasi Meydanı’ndan başlanacak “Bisiklet Turu”na sağlıklı ve temiz bir çevre isteyen tüm bisiklet tutkunları bekleniyor.

16 KM’LİK PARKUR

PAGÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve PAGÇEV ekibi de çevre için bisikletini alıp gelen tüm bisiklet tutkunları ile birlikte pedal çevirecek.

“Geri dönüşüm için çevir” sloganıyla Beşiktaş Demokrasi Meydanı’ndan başlayacak bisiklet turuna katılanlar sahil yolundan Aşiyan Mezarlığı’na ulaşacak. Aşiyan Mezarlığı’na ulaştıktan sonra Beşiktaş’a dönülecek. Toplam 16 kilometre sürecek parkur, yine Beşiktaş Demokrasi Meydanı’nda son bulacak. Turun sonunda PAGÇEV sürpriz hediyeler dağıtacak.

Önceki ve Sonraki Haberler